Ayırma Büyüsü tüm detaylar

Ayırma büyüsü, Büyülerle alakalı maksimum dört gözle beklenilen sual yapım adımı olmasından ayırma büyüsü iyi mi yapılır sorusu medyum hocaya başvuracak şahıslerin akıllarında bulunuyor. Bu ve aynısı ayırmak amacıyla meydana getirilen her türlü büyü ile alakalı merak ettiğiniz bütün mevzuları aydınlığa kavuşturmak amacıyla yazımızı okuyabilirsiniz. Öncelik ile ayırma büyüsünün ne mana ifade ettiğinden bahsedeceğiz. Bu sihrin yapılmış ancakçlarından en sık karşılaşılan sevgilileri ve evli çiftleri birbirinden ayırmaktır.

Ayırma büyüsü adından da anlaşılacağı üzere kötü niyetle meydana getirilen bir prosedür bulunduğu amacıyla kara büyü derslikına girmektedir. Eski dönemlerde ve bugünümüzde çoksıyla rağbet gören bu prosedür uzun yıllardır varlığını sürdürmektedir. Bir çok şahısin yaşamına dokunan bu büyü yardımıyla dertlerinden kurtulanların adedi çokca çokdır. Içsel ritüeller uygulanılarak meydana gelen bu büyü işinde eksper bir medyum tarafınca icra edildiğinde çok etkili olmaktadır.

Tesiri olağanüstü derecede kuvvetli olan ayırma büyüsü mutsuz giden beraberlikleri bitirmek amacıyla de yapılabilmektedir. Bununla beraber elbet bir şahsa platonik olarak aşk besliyorsanız ancak âşık bulunduğunuz şahısin durumu hazırda eşiyle olan evliliği varsa ya da evli ise onları ayırmak amacıyla de bu büyüyü yapmış oldurabilirsiniz. Hatta medyum hocaya ayırma büyüsü yapmış oldurmak amacıyla başvuran şahıslar de en çok bu niyetle gelmektedir.

Birbirini hiç sevmeyen ancak bir türlü ayrılamayan çiftler bu büyü yardımıyla hiç zorluk çekmeden birbirinden ayrılabilirler. Çiftlerin evli yada flört durumunda olması problem teşkil etmeyecektir. Medyum hocalar her şekilde başarıya ulaşabilirler. Huzura kavuşmanızı sağlayacak ayırma büyüsü iyi mi yapılır sorusunun ayrıntılıca cevabına ulaşmak dilerseniz yazımızın devamını dikkatlice okuyabilirsiniz.

Ayırma Büyüsü iyi mi Yapılır?
Ayırma büyüsü yapım aşamaları mevzusuna ayrıntılı bulguyu alabileceğiniz ayırma büyüsü nasıl yapılır sorusunun yanıtında ulaşabilirsiniz. İşinde eksper olan medyum hocaların yaptığı ayrıma büyüsünün hangi adımlar izlenerek yapılacağına değinecek olursak;

Öncelik ile yapılması gereksinim duyulan prosedürler içersinde medyum hocaya başvuran şahıslara de pay düştüğünü belirtmek gerekir. Bunlardan en muhimi de medyuma derdinizi, isteklerinizi ve büyü yapmış oldurmaktaki niyetinizi dürüst bir şekilde ifade etmeniz gerektiğidir.
İsteklerinizi ve niyetinizi dürüstçe belirttikten sonra kendinize ve büyü yapmış oldurmak istediğiniz şahsa ait bütün verileri net ve doğru bir durumda medyum hocaya anlatmalısınız. Kendisinin sorduğu her soruya doğru yanıt vermelisiniz. Sorulacak sorular neticesinde doğum vakityi, isim ve soy isim, şahıslerin anne adı şeklinde detayları medyum not ederek büyüleri ona bakılırsa icra edecektir. Yanlış informasyon verilenniz takdirde sihrin tutmasına sebebiyet vermiş olacaksınız.
Alınan bulgular ışığında medyum hoca hangi teknikle prosedürü gerçekleştireceğine karar sunarak tılsım ve vefkleri hazırlamaya koyulacaktır. Büyü yapımında dualardan yardım alabilmek tercih edilirse bu aşamada yakarış seçimi de yapılacaktır.
Kişileri birbirinden ayıracak tılsımlar, vefkler ve dualar hazırlandığında büyü yapmış oldurmak amacıyla medyuma başvuran şahsa takdim edilecektir. Hepsi şahsa teslim edildiğinde ideal koşullarda saklanması gerektiği söylenecektir. En azından etki altına alınmak dilenen şahısin göremeyeceği bir yere saklanmalıdır.
İşlemleri bitirdiğindi bildiren medyum hocanın verilen bütün direktifleri yerine getirerek sabırla sihrin tutmasını bekleme adımına geçilecektir.
Yukarıda belirti edilen bütün aşamalarda medyum kadar sizinde emeğiniz olacaktır. Vermeniz gereksinim duyulan en büyük emek de medyuma duyduğunuz itimati aslabir vakit azaltmamaya çaba etmektir. İnanç duyduğunuz prosedür ve itimatdiğiniz medyum öğeleri birleştiğinde meydana çıkan prosedürün başarılı olmama olsılığı yoktur demek hatalı olmaz. Tam tersi itimat duymadığınız bir medyum ve gerçekleşeceğine inanmadığınız bir sihrin de tutma olsılığı yoktur diyebiliriz.

Ayırma Büyüsü Aşık Çiftleri de Birbirinden Ayırabilir Mi?
Birbirine deliler şeklinde âşık olan evli ya da flört adımında olan çiftleri ayırma büyüsü yaparak birbirinden ayırmak normal olarak ki olasıdür. Hatta bu büyü bilhassa eski sevgililerinin yeni aşk hayatlarından rahatsız olan şahıslar tarafınca yaptırılmak istenmekte ve başarılı bulunduğu da görülmektedir. Bu sayede eski sevgilisinden intikam alabilmek isteyen şahıslar hedeflerine ulaşmış olacaklardır.

Peki ya aşık çiftleri ayırmak amacıyla oluşturulan ayırma büyüsü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız birbirinden haz etmeyen çiftler amacıyla meydana getirilen programlardan birazcık değişik olarak prosedürün gerçekleştirileceğini söyleyebiliriz. Öyle ki arada aşk olmadan yapılacak prosedürle aşık çifti ayırmak amacıyla oluşturulan prosedürün aynı olması beklenemez. Ortadaki sevgiyi yok edip ayırmak birazcık daha sabır gerektiren bir prosedürdir.

Eğer ki kaybettiğiniz eski sevgiliniz mutlu bir beraberliğin içersindeyse ya da evlendiyse onları ayırmanın yolu ne olursa olsun bu büyüyü yapmış oldurmak amacıyla işinin ehli bir medyum hocaya başvurmaktır. Eski sevgilinizin beraberliğinin sonlanması ve size geri dönmesini istiyorsanız bu büyünün tam da sizlik bulunduğunu söyleyebiliriz. Almış bulunduğunız neticelar karşısında büyük bir şaşkınlığa uğrayacağınıza kararlı olabilirsiniz.

Resimle meydana getirilen Ayırma Büyüsü
resim kullanılarak meydana getirilen ayırma büyüsü iyi mi yapılır sorusu medyum hocalara çoklıkla yöneltilmektedir. Ayırma büyüsünün resim kullanılarak yapıldığında daha etkili bulunduğunu düşünen ya da bu bulguyu çevresinden duyan şahısler medyumlara başvurup bu suali soracaklardır. Aldıkları yanıt karşısında da tabii ki büyü yapım prosedürüne bir an evvelce geçilmesini istediklerini söyleyeceklerdir. Öyle ki medyumlar bu büyünün etkisinin ne denli kuvvetli bulunduğunu anlattığında şahıslar kayıtsız kalamayacaklardır.

Resimle ayırma büyüsü de tekrar başka çeşitler gibi kara büyü sınıfına girmektedir. Cinsiyet fark etmeksizin her şahıse uygulanabilmektedir. Bunu da büyünün üstünlükleri arasında gösterebiliriz. Yapılış hedefi da hepsiyla ferdin niyetini bağlı olarak değişiklık göstermektedir. Eğer ki birinden ayrılmak istiyorsanız temas içersinde bulunduğunuz şahsa, başkalarını ayırmak niyetiyle yaptıracaksanız da taraflardan bir tanesine yapmış oldurmanız olasıdür.

Fotoğraf kullanılarak oluşturulan ayırma büyüsü soğutma büyüsü olarak da anılmaktadır. Çiftlerin arasındaki hoş hislerın yok olmasını sağlayarak aradaki bağları yavaş yavaş koparacaktır. Aradaki bağların kopması da takdir edersiniz ki ayrılık demektir. Bu büyü yapılmış olduktan sonra aradan ortalama 15 gün geçtiğinde etkisi oldukca dikkat çekici bir durumda görülecektir. Yavaş yavaş ayrılma sinyalleri veren çift bu 15 günlük vakitcin neticesinde tamamiyle birbirinden kopacaktır.

Ayırma Büyüsü nasıl Bozulur?
Üzerinde ayırma büyüsü etkisi bulunduğunu düşünen şahıslar işinin ehli olan deneyimli medyum hocalara muhakkak başvurmalıdırlar. Ayırma büyüsünün her türüne hâkim olan medyumlar ilk olarak büyünün hangi yollarla yapıldığını belirleyip daha ardından bozma prosedürünü meydana getirmeye başlayacaklardır. Hangi teknikle yapıldığı belirleme edilemeyen büyülerin bozulması olası değildir. İşte tam da bu amaçla medyum hocaların yardımına gereksiniminiz bulunduğunu söylemekteyiz.

Ayırma büyüsü nasıl bozunur sorusunun en net cevabını alabilmek istiyorsanız bunu amacıyla medyum hocayla karşı karşıya görüşmeniz icap ettiğini söyleyebiliriz. Ayırma büyüsü bozma prosedürüne geçmeden evvelce yapmanız gereken medyum hocaya başınıza gelenleri bütün gerçekliğiyle anlatmaktır. Her şeyi en ince detaysına kadar anlatarak medyum hocanın doğru teşhisi koymasına yardımcı olabilirsiniz. Bu aşamada medyuma başvuranların payı büyüktür diyebiliriz.

medyum hoca bununla beraber sihrin şahsa ne ancakçla yapıldığını kim tarafınca yapıldığını ve meydana getiren ferdin niyetinin ne bulunduğunu da rahat rahat belirleme edecektir. Bu verileri normal olarak büyü bozma prosedürü amacıyla kendisine başvuran şahsa de anlatarak onu bilgilendirecektir. Bütün bu aşamalar başarı ile tamamlandıktan ardından yapılması gereksinim duyulan teknik uygulanarak büyü bozma prosedürü amacıyla medyum işe koyulacaktır.

İşinin ehli olan deneyimli medyum hocalar tılsım ve vefkler hazırlayarak ayırma büyüsü bozma prosedürünü kusursuzca olması gerektiği şeklinde yerine getirecektir. Gerek gördüğünüz hallerde vefk ve tılsımların yanı sıra dualardan da yararlanıldığı bilinmektedir. Dualar da muskalara yazılarak kullanılacaktır. Bütün bu prosedürler bittikten sonra kısa vakit ortamında büyü etkilerinin sonlandığı şahıs doğrulusunda fark edilecektir. Ayrıma büyüsü etkileri geçerken şahısin karşılaşacağı hallerden şu demek oluyor ki bahsedecek olursak;

büyünün başlıca etkisinden kurtulma vakitcinde şahıslar ruhani yönden rahatlama ve aydınlığa kavuşma bulunduğu gözlenecektir.
Büyü bozma prosedürü başarı ile bitirildiğinde şahıs bundan sonra kendi isteğini kullanmaya başlar. Eskiden istemsizce yaptığı hareketler son bulur ve içersinden geldiği şeklinde yaşamını sürdürmeye devam eder.
Büyü etkisinden medyum hoca yardımıyla kurtulmayı başaran şahıslar ayırma büyüsü bozulmadan evvelce ne problemlar meydana getirdiğinın farkına verecek ve hayrete düşecektir.
Büyü etkisi geçmeye başladıktan ardından şahıslar büyü yapmış olduran şahsa karşı yeni ve hoş hisler beslemeye başlayabilir. Genellikle büyü bozma prosedürü ayırma ve kendisine aşık etme niyetiyle yapılmış olduysa bu netice muhakkak oluşacaktır.
Ayırma Büyüsü yaptırmanın vakityi Var Mıdır? Var ise Ne vakit Yapılmalıdır?
Ayırma büyüsü nasıl yapılır sorusu gibi ne vakit yaptırılmalı sorusu da medyum hocalara çoklıkla yöneltilen bir sorudur. Bu soruya verilecek en doğru yanıt ne olursa olsun bu büyünün yapımı amacıyla belli bir vakitın olmadığıdır. Bir tek geri dönüşü zorluk derecesi yüksek bir büyü programı olmasından kati kararınızı vermeden yaptırmamanız gerekliliğini söyleyebiliriz. Neticelarını iyice medyum hocadan öğrendikten sonra net bir durumda sonucunızı verip prosedür yaptırmak istediğinizi kendisine söylemelisiniz.

Eğer ki pişman olamayacağınızdan eminseniz de hiç vakit kaybetmeden ayırma büyüsü prosedürünü programı amacıyla medyum hocaya başvurmanız gerekliliğini söyleyebiliriz. Öyle ki sizi rahatsız eden bir eşiyle olan evliliği bir an evvelce sona erdirıp yaşamınızı huzurlu bir duruma getirebilmek bu manada sizin elinizdedir diyebiliriz. Senelerdir hayatınızı zindana çeviren bir durumdan kurtulmak bu denli basitken fırsatı değerlendirmenizde yarar vardır.

Ayırma Büyüsü Yapımı amacıyla Kime Başvurulması Gerekir?
Ayırma büyüsü iyi mi yapılır sorusunu yönelteceğiniz medyum hoca prosedürü kusursuzca yerine getirip sizi isteğinize kavuşturacak tek şahısdir demek hatalı olmayacaktır. Kendisine derdinizi ve isteklerinizi dürüstçe ve bütün çıplaklığıyla anlattığınızda programdan netice almam olsılığıniz nerede ise yok denecek kadar azdır. Bir tek bu vakitçte medyuma ve büyüye karşı inançlı olmanız çokca kıymetlidir. Aksi takdirde istemsiz bir şekilde büyünün etkilerini azaltabilir ve gerçekleşme vakitcini de uzatabilirsiniz.

Ayırma büyüsü bir kara büyü bulunduğu amacıyla yapım sırasında oldukca dikkatli olunması gerekmektedir. Öyle ki hiç kimse büyü yapılırken başına tehlikeli hadiseler gelmesini istemeyecektir. Ancak büyü yapımı medyumluk ödatına erişmeyen şahıslar doğrulusunda uygulanmaya çalışıldığında ne yazık ki tehlikeli durumların oluşması kaçınılmazdır diyebiliriz. Bu program gerçekleştirilirken atlanmaması gereken hususlara hâkim olan şahıslar yalnızca işinde eksper olan medyum hocalar bulunduğu amacıyla onlar haricinde ayırma büyüsü oluşturmaya çalışan şahıslerin başına bir çok istenmeyen hadise gelebilir.