Medyum Nedir

medyum

Medyum Nedir?

Eminiz ki daha evvelce medyum sözcüğünün ne manaya yaklaştığını bilmiyor fakat duymuyorsunuz. Çünkü günlük hayatta bu insanlardan çok çok destek alıyoruz ve karşılaşıyoruz. Bu insanların neler yapabilecekleri açık ve ortadadır. Fakat evvelcelikli olarak ne demek bulunduğuna bir bakalım.

Medyumlar doğuştan gelen yeteneklere sahip olan ve sahip oldukları ilim tarafında diğerlarının dertlerine ve problemlerine çareler getirebilen şahıslar demektir. Medyumların altıncı hisleri gerektiğince yüksektir. Yani diğer insanların olup bitenleri göremediği ya da gördüğünde anlayamadığını çok iyi yorumlayabilirler. Bu yetenekleri ise onlara doğuştan verilmiştir. Bunun amacıyla medyumlar ile ilgili söylenebilecek tek ve doğru şey bu insanlar ilim sahibi olan şahıslar demektir.

Medyumlar kendilerine verdiği bu yetenekler tarafında hareket ederler. Fakat bu hareketlerinin sebebi ise tamamiyle diğerlarına yardımcı olmaktır. Fakat bunu yapabilmek içersinde kesinlikle doğru adımları atmak zorundadır. Medyumlukta doğru adımlar denildiğinde anlaşılması gereken şey kesinlikle doğru büyülerin yapılması gerektiğidir. Çünkü diğerlarına zarar verebilecek olan bir büyünün gerçekleşiyor olması demek yaptığınız insanın hayatının alt üst olmasını sağlayacaktır.

Güvenilir Medyumlar

Güvenilir olan medyumlar daima diğerlarının iyiliği amacıyla çalışır ve bunun içersinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Güvenilir olan medyumlara her türlü büyüyü yaptırabileceğiniz gibi olumsuz olan büyülerden de kurtulmanızı sağlayacaklardır. Güven duyduğunuz bir medyumla görüştüğünüzde amacıylaizde yaşadığınız problemlerinızı kolaylıkla anlatabilir ve onlardan destek alabilirsiniz.

Hepimiz birtakım durumlarda problemler yaşıyoruz ve hayat sürdüğümüz bu problemlerin da kendi hayatımızı perişan etmesine birtakım hallerde izin veriyoruz. Yani gerçekte Medyum Seyrani Hocanın gerçekleştireceği kolay bir büyü ile kurtarabileceğimiz bir hayatımızı sürükleyip duruyoruz.

Kısacası emniyet edebileceginiz bir medyuma direkt olarak ulaşabilmeniz olası olmayabilir. Fakat iyi bir medyuma ulaşabilmek amacıyla evvelce referansları öneme alabilmek gerekir. Çünkü referanslar bu medyum ile ilgili neler öğrenmiş olabileceğinizi de gösterecektir. Yani medyum her vakit itimat edilir insanlardır ve bu medyumlarla ne kadar erken tanışabilirseniz bunun size yararı da bir o kadar yüksek olacaktır.

Medyumlar diğer varlıklarla iletişime geçerek insanlara gelecekten haberler taşıyabilirler. Medyumların aniden çok çeşitte yapmış bulunduğu büyüler bulunmaktadır ve bu büyüler sizin hayatınızı plmanayanıza yardımcı olur.