Medyum Seçerken

medyum

Medyum Seçerken Dikkat Edilecekler

Bir medyum seçerken evvelcelikli olarak internet üstünden ttesirk yapmanız gerekiyor. Çünkü bu insanlara en süratli şekilde erişebileceğiniz alan burasıdır. İnternet üstünde gezerken de çoğu medyum göreceğiniz amacıyla ister istemez hepsine guvenemezsiniz. İşte bu noktada yorumları incelemeniz gerekiyor. Yani itimat edilir olan medyumlar ile ilgili çoğu insanın yorumu olacaktır. Bu insanlar adlarını verdikleri medyumlarla görüşmüş ve onların hizmetlerinden memnun oldukları içersinde olumlu yorumlarla desteklemiştir. Eğer bir medyum ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum bulunmuyorsa bu bir soru işareti olabilir bunun amacıyla dikkatli hareket etmeniz gerekir. Fakat olumsuz yorumlar bulunduğunda uzak durmanız çok önemlidir.

Olumlu yorumlar konusu ile ilgili ise söylenebilecek rastgele bir şey yoktur derhal iletişime geçmeniz sorununuzun kısa sürede çözülebilmesi amacıyla yeterli olacaktır.

Medyumların yapmış bulunduğu büyülerden tesir görmek istiyorsanız evvelcelikli olarak inanmanız gerekir. Çünkü kafanızda ve aklınızda inanmamaya dair bir kuşku varsa amacıylaizde hep bir sorun olacaktır. Acaba sorusuz çözüm bulsanız da kafanızda bulunduğu prosese medyumlara güvenmemeniz normaldir. Bu amaçla evvelce güvenmeniz ve inanmanız gerekir.