Amerika Medyum

medyum

Amerika Medyum

Amerika hayaller ülkesi ve dünyanın en ilerlemiş ülkesidir. Doğal olarak Amerika’da yaşam sürdürmek isteyen pek çok insan bulunduğu gibi orada yaşam sürdüren çok sayıda insanda bulunmaktadır. Birazdan bahsedeceğimiz şey ise Amerika’da yaşam sürdüren Müslümanları yakından ilgilendiren bir konu. Yakından ilgilendiren diyorum, zira söz hususu Amerika medyum hocalar bulunduğu amacıyla bu hocalara inanan şahıslarda genellikle Müslüman’dır.

Yani Müslümanlığın kendi ortamında birtakım manevi duyguları bulunmaktadır ve dünyanın neresinde olursanız olun maneviyatınıza da ehemmiyet verirsiniz. Amerika medyum hocaları ülkede yaşam sürdüren Müslümanların gereksinimleri olan maneviyatı en iyi şekilde yayınlayan insanlardır.

Manevi ilim hususu ile ilgili lüzumlu bütün donanıma sahip olan Medyumlarla görüşmeden evvelce ne gerçekleştirme istediğinizi bilmeniz gerekir. Çünkü bir medyumdan hizmet almadan evvelce şimdilik onlar ile ilgili net düşünce sahibi olmamış yani onlara başka bir anlamda güvenmiyorsanız o vakit onların yapabilecekleri büyülere de inanmazsınız. Amerika medyum hocalar bu hususta yardım elini uzatırken evvelcelikli olarak ilgi ettiği şey hastalarıyla aralarında geride bıraktığımız her türlü konunun saklı kalmasıdır. Çünkü bir medyumla görüşen insanlara baktığımızda genellikle problem büyüktür ve birbaşkasıyla bozukluğun anlatılması ve konuşulması onlar yönünden iyi bir hal değildir.

Amerika’da medyuma gereksiniminiz olması halunda hocamızla görüştüğünüzde anlatacaklarını can kulağı ile dinlemek ve size yaptığı büyüye harfiyen uymak sizin hayatınızın da köklü değişimler ortaya getirecektir.

Medyum Seyrani Hocalar hastalarına yardım eder iken büyüye başvururlar. Büyü denildiğinde ilk akla gelen kötü ve ayrılık gibi haller olsa da gerçekte büyüleri iki anlamda değerlendirmek gerekir. Birincisi kötü niyetli oluşturulan büyüler ikincisi ise iyi niyetli oluşturulan büyüler. Kötü hedefli olarak oluşturulan bir büyü sizin yaşadığınız dünyanın bir an da alt üst olmasını sağlayabilir. Doğal olarak her şey güllük gülistanlık bulunduğu bir günde ne bulunduğunu anlamadan tepe taklak olabilirsiniz. İkincisi ise en çok tercih edilen iyi hedefli oluşturulan büyülerdir. Bu tür bir büyüye numune verirsek rastgele bir sebepten ötürü dağılmak üzere olan yuvanız iyi bir büyü yardımıyla yok olup gidebilir ve evliliğiniz çok daha iyi duruma dönüşebilir.

Bu iki büyü arasından hangisini yaptıracağınız sizin tercihinize kalmış, fakat iyi niyetli bir medyumunda bu kötü bir büyü edebilmesi söz hususu değildir. Bunun amacıyla seçeceğiniz ve gideceğiniz medyumu çok iyi seçmeniz gerekir.